Home / Verpleging aan huis

Verpleging aan huis

Heeft u verpleging nodig en wilt u in uw eigen vertrouwde omgeving herstellen van uw aandoening? Het Home Care Centrum biedt hiervoor ook verpleging aan huis.

Het herstellen van een aandoening of ziekte kan alleen op een verantwoordelijke manier waar uw omgeving bijdraagt aan uw veiligheid en welzijn. Onze ervaren, deskundige verpleegkundigen stemmen de zorg af met u, uw huisarts en/of specialist en zullen zo vaak als nodig is de juiste verpleging geven in uw eigen omgeving of huis.

Onze thuishulp voordelen

  1. Sterke samenwerking met gemeenten
  2. Alle ketenpartners onder 1 koepel
  3. Netwerken verbinden en krachten bundelen
  4. Korte lijnen voor specifieke hulpvragen
  5. Warme en efficiënte overdrachten
  6. Gediplomeerde zorgverleners
  7. Opleidingsmogelijkheden

Maak een afspraak

Professionele behandeling bij u thuis

Samen richten wij ons op uw herstel en/of voorkoming van verergering van uw aandoening zodat u snel weer de oude bent. Zo bieden wij zorg zoals: wondverzorging, toediening van medicijnen, geven van injecties, sondevoeding, advies hoe om te gaan met ziekte en nog veel meer. Door onze samenwerking met zorgprofessionals en huisartsen kunnen we u de beste verpleging aan huis bieden.

Wilt u ook de beste verpleging ontvangen van een van onze zorgprofessionals en heeft u hierover enkele vragen? Neem gerust contact met ons op en stel aan ons uw vragen.

Maak nu een afspraak

Bel ons

Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar op:
070 – 212 97 66


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contactaanvraag versturen

Wat cliënten van ons vinden

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden.

5.0
Ik ben erg tevreden over deze organisatie. Het contact met zowel de administratie als met de kraamhulp verliep soepel. Ik kon met al mijn vragen bij ze terecht.

William

27-03-2023

5.0
Flexibele thuiszorg, hebben mij erg goed geholpen met het huishoudelijke hulp.

Sem

27-03-2023

Heeft u een vraag over
zorgverlening?

Het zorgloket neemt in het Home Care Centrum een centrale
plaats in.

Naar zorgloket