Home / Palliatieve zorg

Begeleiding in de
terminale levensfase

Palliatieve zorg, oftewel terminale zorg, is bedoeld voor mensen met een levensverwachting van drie maanden of minder. De zorg staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven. Deze periode is al heel erg emotioneel  voor u en uw nabestaanden en het is moeilijk om afscheid te nemen. Maar dit kan ook heel mooi zijn door samen of voor uzelf uw laatste wensen te regelen, uw dierbaren nog een laatste keer iets willen zeggen of andersom en vooral  tijd samen door te brengen. 

Hiernaast is het ook belangrijk dat u goed verpleegd wordt, u geen pijn of onprettig gevoel heeft en verzorgd wordt hoe u wilt. Als u bijvoorbeeld uw nagels gelakt wilt hebben, uw haar geknipt of geverfd moet worden of u nog uw favoriete film wilt zien, wij zijn er voor u.

Persoonlijke afspraak inplannen

Nachtzorg en 24 uurszorg

Het Home Care Centrum biedt terminale zorg aan huis. In deze fase is nachtzorg en 24 uurszorg mogelijk. In deze laatste maanden staat niet de behandeling van de uw ziekte centraal, maar een zo prettig mogelijke afronding van uw leven. Bij fysieke klachten zoals benauwdheid, jeuk of pijn, maar ook bij niet-lichamelijke problemen, bieden wij u zorg en ondersteuning aan. Ook als u wenst in uw eigen huis te sterven, kunt u dat doen zoals u dat wilt.

Wij werken met volle respect en met de juiste zorgverlening die de cliënt van ons verlangt. Wilt u graag meer weten over onze palliatieve zorg en hoe wij u of uw naasten hieraan goed kunnen ondersteunen of begeleiden. Wij beantwoorde graag uw vragen. Neem contact met ons op en wij komen graag bij u op bezoek voor een persoonlijk afspraak

Bel ons

Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar op:
070 – 212 97 66


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contactaanvraag versturen

Wat cliënten van ons vinden

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden.

5.0
Fijne communicatie met de organisatie en vaste verzorgers die rekening houden met mijn wensen.

Lieke

29-09-2023

5.0
Tijdens een moeilijke periode heeft Home Care de zorg voor een familielid op een zeer respectvolle wijze opgepakt.

Stijn

29-09-2023

Heeft u een vraag over
zorgverlening?

Het zorgloket neemt in het Home Care Centrum een centrale
plaats in.

Naar zorgloket