Home / Onze kracht

Missie

Het Home Care Centrum stelt als doel om cliënten de allerbeste hulp te geven op het gebied van zorg en welzijn. Hierbij gaat het nadrukkelijk niet alleen om het verlenen van reguliere zorg volgens het reguliere systeem van vergoedingen. Het gaat ook (en vooral) om:

  • Het begeleiden van kwetsbare mensen die de weg naar adequate hulpverlening niet weten te vinden, terwijl die hulp wel beschikbaar is
  • Het creëren van een vangnet voor cliënten voor wie binnen het huidige zorgstelsel geen hulp, dan wel betaalbare hulp, beschikbaar is

De organisatie die cliënten, zorgprofessionals en mantelzorgers verbindt

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden. Dit is mede door onze overtuiging dat deze missie volbracht kan worden door zorgprofessionals, zorgorganisaties en mantelzorgers die bij ons onderling nauw verbonden zijn en optimaal samenwerken.

Visie

In de zorg is het een geaccepteerd verschijnsel dat cliënten gerubriceerd worden aan de hand van dikwijls voorkomende problemen, en dat daar vervolgens diensten, dienstverleners en vergoedingen aan gekoppeld worden.

Vanuit organisatorisch oogpunt is dit een handig principe, maar het is niet verenigbaar met het veel belangrijkere principe dat in de hulpverlening de cliënt centraal dient te staan. Problemen kunnen namelijk wel theoretisch onderscheiden worden, maar de problemen zoals die door cliënten ervaren worden zijn meestal te genuanceerd of gecompliceerd om in hokjes te plaatsen.

Bel ons

Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar op:
070 – 212 97 66


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contactaanvraag versturen

De cliënt staat centraal

Cliënten die vanwege samengestelde en elkaar versterkende problemen extra kwetsbaar zijn, vallen door het rubriceren door de zorg zelfs helemaal tussen wal en schip. Binnen het Home Care Centrum staat de cliënt (als ondeelbare mens) centraal, waarbij de zorgverleners door nauwe samenwerking en bundeling van krachten ervoor zorgen dat de aangeboden hulp aansluit op de problemen van de cliënt, in plaats van andersom.

  • De organisatie die cliënten, zorgprofessionals en mantelzorgers verbindt
  • Erkend leerbedrijf voor thuis- en kraamzorg
  • Gedreven en vakkundig geschoold personeel
  • Specialistisch advies en hulp via ons zorgloket

Naast dat onze deskundige verzorgers vele jaren ervaring hebben op het gebied van verzorging, streven wij als organisatie ernaar om onze verzorgers zo nodig bij te scholen. Ook willen we onze verzorgers en al onze medewerkers ons bedrijfskarakter meegeven en met elkaar omgaan als een grote familie waar we samen de passie en de zorg op hoog niveau naar u overbrengen. Samen met onze ervaren, deskundige hulp willen we u een gelukkig en liefdevol gevoel meegeven, zodat u een positieve energie krijgt waardoor u zich sterker, gelukkiger en liefdevoller zult voelen.

Plan nu een afspraak in

Wat cliënten van ons vinden

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden.

5.0
Flexibele thuiszorg, hebben mij erg goed geholpen met het huishoudelijke hulp.

Sem

29-09-2023

5.0
Mijn vader maakt gebruik van Home Care Centrum thuiszorg en ik kan niet anders zeggen dat de mensen die mijn vader ondersteunen dat met bijzonder veel aandacht liefde en toewijding doen.

Daan

29-09-2023

Heeft u een vraag over
zorgverlening?

Het zorgloket neemt in het Home Care Centrum een centrale
plaats in.

Naar zorgloket