Home / Ondersteuning & Begeleiding

Ondersteunende- en
activerende begeleiding

Heeft u hulp en ondersteuning nodig? Omdat u bijvoorbeeld lichamelijke of psychische klachten heeft of niet in juiste balans bent? Of omdat u niet voldoende in staat bent de regie te hebben over uw leven maar wel in uw vertrouwde omgeving wilt blijven wonen? Het Home Care Centrum helpt u graag door samen met u structuur aan te brengen in uw dagelijkse leven en uw obstakels in kaart te zetten met onze ervaren verzorgers. Zo kunnen wij u ondersteunen bij elke stap om zo zelfstandig mogelijk thuis te blijven wonen. Wij luisteren naar uw wensen en stellen zo uw haalbare doelen op.

Neem contact op

Een vertrouwde band met uw ervaren verzorger

Onze deskundige verzorgers hebben jarenlange ervaring en streven ernaar om u de beste zorg te bieden. Met onze hulp willen we u bovendien een liefdevol gevoel meegeven zodat u weer vol positieve energie zit. Zo voelt u zich sterker en gelukkiger.

Waarom Home Care Centrum?

  • De organisatie die cliënten, zorgprofessionals en mantelzorgers verbindt.
  • Erkend leerbedrijf voor thuis- en kraamzorg
  • Gedreven en vakkundig geschoold personeel
  • Specialistisch advies en hulp via ons zorgloket

Binnen het Home Care Centrum bundelen we alle krachten samen van verschillende organisaties, zorgprofessionals en mantelzorgers. Zo kunnen we de beste ondersteuning en begeleiding bieden voor onze cliënten. Bovendien zorgen we ervoor dat we de juiste match vinden tussen de cliënt en zorgmedewerker zodat er een fijne, vertrouwde band ontstaat.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Een specialist staat klaar om al uw vragen met zorgvuldigheid te beantwoorden.

Neem contact op

Bel ons

Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar op:
070 – 212 97 66


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contactaanvraag versturen

Wat cliënten van ons vinden

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden.

5.0
De samenwerking verging eigenlijk heel soepel. Duidelijke afspraken gemaakt en het was ook spoedig geregeld.

Stijn

10-12-2023

5.0
Mijn kraamverzorgster heeft mij op intensieve wijze begeleidt en ik heb veel fijne voorlichting gehad tijdens de kraamperiode.

Lieke

10-12-2023

Heeft u een vraag over
zorgverlening?

Het zorgloket neemt in het Home Care Centrum een centrale
plaats in.

Naar zorgloket