Home / Huishoudelijke hulp

Hulp bij het huishouden

Een lekker fris en schoon huis wil iedereen. Heeft u hulp nodig omdat u op een bepaalde leeftijd bent waarop sommige (dagelijkse) huishoudelijke klusjes steeds moeilijker worden om bij te houden, of heeft u een (tijdelijke) beperking en heeft u hulp nodig bij het huishouden? 

Onze ervaren, deskundige thuishulp kan u ondersteunen bij het schoonhouden van uw huis en/of tuin. Even stofzuigen, ramen zemen en de badkamer schoonmaken doen wij met alle liefde voor u. Zo hoeft u geen risicovolle schoonmaaktaken te verrichten maar blijft uw huis wel schoon en opgeruimd.

Onze thuishulp voordelen

  • Sterke samenwerking met gemeenten
  • Alle ketenpartners onder 1 koepel
  • Netwerken verbinden en krachten bundelen
  • Korte lijnen voor specifieke hulpvragen
  • Warme en efficiënte overdrachten
  • Gediplomeerde zorgverleners
  • Opleidingsmogelijkheden

Wij zorgen voor een schoon en veilig huis

Naast dat wij u hulp aanbieden bij het schoonmaken kunnen wij ook ondersteunen door boodschappen en andere huishoudelijke klusjes te doen. Met onze ervaren, deskundige thuishulp kunt u genieten van een schoon, fris, opgeruimd en veilig huis. U bepaalt zelf hoe de huishoudelijke hulp wordt ingevuld. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek.

Zodra u met ons contact opneemt kunnen wij met u een persoonlijke afspraak inplannen. Vervolgens inventariseren wij graag met u de mogelijkheden en vertellen wij u meer over de zorg en hulp van het Home Care Centrum.

Contact opnemen

Bel ons

Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar op:
070 – 212 97 66


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contactaanvraag versturen

Wat cliënten van ons vinden

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden.

5.0
Mijn vader maakt gebruik van Home Care Centrum thuiszorg en ik kan niet anders zeggen dat de mensen die mijn vader ondersteunen dat met bijzonder veel aandacht liefde en toewijding doen.

Daan

10-12-2023

5.0
Fijne communicatie met de organisatie en vaste verzorgers die rekening houden met mijn wensen.

Luuk

10-12-2023

Heeft u een vraag over
zorgverlening?

Het zorgloket neemt in het Home Care Centrum een centrale
plaats in.

Naar zorgloket