Home / Ambulante zorg

Ambulante zorg

Woont u nog zelfstandig? En heeft u een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek? 

Het Home Care Centrum staat voor u klaar. Met onze ambulante zorgverlening helpen we u bij uw psychische problemen. Onze deskundigen in ambulante zorgverlening zullen samen met u in kaart brengen waar u ondersteuning of hulp bij nodig heeft.

Bijvoorbeeld bij het ondersteunen en hulp geven bij het structureren en organiseren van uw ontregelende omgeving. Ook bieden wij hulp bij het ontwikkelen van uw vaardigheden om uw zelfredzaamheid te versterken.

Na het in kaart brengen van uw situatie, problemen en behoeften, kunnen wij u de hulp aanbieden waar u dat echt nodig heeft.

Waarom Home Care Centrum?

  • De organisatie die cliënten, zorgprofessionals en mantelzorgers verbindt.
  • Erkend leerbedrijf voor thuis- en kraamzorg
  • Gedreven en vakkundig geschoold personeel
  • Specialistisch advies en hulp via ons zorgloket

Vragen? Stel ze bij het zorgloket

Met onze zorg krijgt u de juiste ondersteuning

Ons doel is dat u de regie in eigen handen krijgt en dat u met onze ondersteuning en hulp kan meedraaien in de maatschappij en dat we waar nodig u blijven ondersteunen. Het Home Care Centrum is meer dan een thuiszorgspecialist doordat we aangesloten organisaties, zorgprofessionals en mantelzorgers onder één koepel samenbrengen en nauwe samenwerkingen hebben met uw gemeente, huisarts en ziekenhuis. Hierdoor kunnen we beter en sneller u de juiste hulp en ondersteuning aanbieden.

Wilt u weten hoe wij u of uw naasten kunnen ondersteunen bij bepaalde ontwikkelingen, structureringen, of om de zelfredzaamheid te vergroten? Wij kunnen zorg bieden en verlenen op een zeer breed vlak. Wilt u graag met ons in gesprek over hoe wij in uw geval het beste hulp en zorg kunnen bieden? Neem dan vooral even contact met ons op. Er staat altijd een specialist klaar om u te woord te staan.

Bel ons

Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar op:
070 – 212 97 66


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contactaanvraag versturen

Wat cliënten van ons vinden

Het Home Care Centrum laat zich tijdens deze missie leiden door het principe dat als de cliënt de zorg niet vindt, de zorg de cliënt dient te vinden.

5.0
De samenwerking verging eigenlijk heel soepel. Duidelijke afspraken gemaakt en het was ook spoedig geregeld.

Joep

29-09-2023

5.0
Mijn kraamverzorgster heeft mij op intensieve wijze begeleidt en ik heb veel fijne voorlichting gehad tijdens de kraamperiode.

Sanne

29-09-2023

Heeft u een vraag over
zorgverlening?

Het zorgloket neemt in het Home Care Centrum een centrale
plaats in.

Naar zorgloket